Ce servesc copiii din toată lumea, la masa de prânz
Meniurile ce urmează reflectă și situația economic – financiară a țării în cauză. Copiii din țările sărace nici nu visează la desert sau meniuri care să conțină care sau un amestec de mai multe alimente. De suc nici nu mai poate fi vorba. În același timp, cei care au de toate în meniu sunt sătui de ele și nu se mulțumesc cu ce au, pentru că nu apreciază.
Brazilia: orez, fasole, carne cu legume, banană, pâine și salată
China: pește, omletă cu sos de roșii, orez, spanac, conopidă și supă
Ucraina, Buchach: supă, macaroane, murături, pâine și parizer
SUA: cheeseburger, cartofi prăjiți, salată, roșie, lapte, măr și piersică
Franța: pâine, salată, couscous, legume cu sos și carne
Coreea de Sud: cereale cu orez, fasole, pui cu legume, iarbă de mare, sote de fasole galbenă, varză kimchi.
Republica Cehă: supă, orez cu pui, desert, suc și ceai cald
Singapore: andive, omletă, varză cu roșii și germeni de fasole, pui și orez
UK: cartofi copți, mazăre, desert budincă, pui
Japonia: hamburger cu tofu și paste, pește pane, cartofi prăjiți cu ketchup, salată de cartofi, portocală
Honduras: terci de orez
Slovacia: macrou afumat, pâine, ardei gras cu roșii, măr, kiwi
Malaezia: tăiței cu creveți, pește, ouă, legume, măr și suc de fructe
Taiwan: porc dulce acrișor cu ananas, ridichi, morcovi, ardei verde, legume cu usturoi, varză, cipuperci de lemn, orez, supă cu iarbă de mare și ou
Suedia: salata de pui, perle de brânză pe biscuite, morcov ras, sos
Filipine: sos de ficat cu orez, porc Lechón kawali
India: orez cu sos, masala cu sos de curry
Malawi: fasole cu legume asortate și varză
Thailanda: orez cu pui, mazăre verde și omletă