Un italian in varsta de 50 de ani, director al unei companii de
catering, a reinventat modul in care obisnuim sa
mancam.
Tiziano Vicentini, originar din Milano, a creat un set de
farfurii dintr-un aluat asemanator celui pentru
paine, care pot fi consumate dupa ce li se goleste
interiorul.
Farfuriile lui Vicentini sunt destinate in
special scolilor, pentru ca aici se cheltuiesc foarte multi
bani pe vesela din plastic si masini de spalat vase.
Italianul spune ca avantajul farfuriilor
comestibile este ca pot fi aruncate la animale in cazul in
care oamenii prefera sa nu le manance.
Ele pot sustine fara probleme o masa calda si au gust
placut.
Farfuria comestibila nu ar fi cel mai bizar obiect cu care o
gospodina moderna isi poate utila bucataria.
Lingurita „lichida” este insa o inventie cu
totul speciala, care poate fi folosita mai degraba pentru a face
cuiva o farsa.
Acest obiect „de mare angajament” se topeste la
contactul cu mancarea fierbinte, lasand-o sa se scurga pe
hainele ghinionistului care o foloseste.