Williams interesata de angajarea pilotului Mark Webber

Apropo.ro / 18.02.2004, 10:45
Williams interesata de angajarea pilotului Mark Webber
Echipa de Formula 1 Williams-BMW este interesata de angajarea pilotului australian de la Jaguar, Mark Webber, dupa ce actualul component al formației germano-britanice, Juan Pablo Montoya, a anunțat ca nu-și va prelungi contractul scadent la sfîrșitul sezonului. Potrivit

Echipa de Formula 1 Williams-BMW este interesata de angajarea pilotului australian de la Jaguar, Mark Webber, dupa ce actualul component al formației germano-britanice, Juan Pablo Montoya, a anunțat ca nu-și va prelungi contractul scadent la sfîrșitul sezonului.

Potrivit site-ului F1-Today, conducatorii de la Williams îl considera pe Webber un pilot excelent, potrivit pentru echipa lor.” L-am considerat dintotdeauna un bun pilot pe Mark”, declara patronul Frank Williams. Impresia produsa de Webber a fost excelenta în urma grand-prix-ului din Austria, cînd acesta a reușit cel mai rapid tur de pista chiar la finalul cursei, deși nu ocupa decît poziția a opta în acel moment.

 Pilotul australian, în vîrsta de 27 de ani, este totuși apropiat de formația  Renault prin manegerul sau Flavio Briatore. 

Totodata, pentru a-l achiziționa, Williams-BMW va trebui sa negocieze cu echipa americana, pilotul fiind nevoit sa mai ramîna pentru doua sezoane la Jaguar, dupa cum stipuleaza contractul semnat de acesta. Cu toate acestea, potrivit presei, ar exista o clauza în contractul lui Webber care i-ar permite parasirea echipei Jaguar, în cazul în care aceasta nu-și atinge obiectivele propuse.

Mediafax