Vremea.Apropo.ro pentru marți, 16 aprilie

Apropo.ro / 15.04.2013, 14:30
Vremea.Apropo.ro pentru marți, 16 aprilie
Marți, 16 aprilie, vremea se menține caldă, cu temperaturi maxime cuprinse între 18 și 20 de grade Celsius, și minime între -1 și 9 grade. Nici de ploile răzlețe nu scăpăm...

Marți, 16 aprilie 2013, temperatura aerului va marca o ușoară creștere. Maximele vor fi cuprinse între 12…13 grade pe litoral și 19…20 de grade în vestul și centrul României. Minimele vor avea valori cuprinse între -1 și 9 grade.

vremea.apropo.ro

Vremea în București, vremea în Iași, vremea în Cluj, vremea în Timișoara și în orice oraș vrei, vremea pe 10 zile, vremea pe 15 zile, vremea în weekend, vremea la munte, date exacte, în timp util și desenate frumos. Toate, pe vremea.apropo.ro

Cerul va fi prezenta înnorări în prima parte a zilei în sudul României și la munte, unde doar pe arii restrânse va mai ploua slab. Vântul va avea intensificări în sud-est.

 

Prognoza meteo până pe 22 aprilie

În Capitală cerul va fi variabil, cu unele înnorări mai ales în orele dimineții, când trecător va ploua slab. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 18 grade, iar cea minimă va fi de 5…7 grade. Vântul va avea unele intensificări în cursul zilei.