Vițel cu fasole

05 10. 2004, 15:19
Ingrediente pentru 4 portii: 70 g carne de porc tocata, 70 g carne de vițel tocata, 70 g ciuperci proaspete, 1 lingura branza uscata rasa, 1 lingura șunca afumata taiata marunt, 1 ou, 8 felii carne de vițel, 300 g fasole, 300 g roșii decojite, 1 legatura patrunjel, ulei,

Ingrediente pentru 4 portii:
70 g carne de porc tocata, 70 g carne de vițel tocata, 70 g ciuperci proaspete, 1 lingura branza uscata rasa, 1 lingura șunca afumata taiata marunt, 1 ou, 8 felii carne de vițel, 300 g fasole, 300 g roșii decojite, 1 legatura patrunjel, ulei, sare, piper.

Preparare
Se amesteca carnea tocata de porc și de vițel cu ciupercile taiate marunt. Se adauga apoi branza rasa, șunca afumata, oul, patrunjelul tocat fin, sare și piper. Pe fiecare felie de carne se pune cate o lingura din acest amestec și se împaturesc ca un mic portofel. Se prind cu scobitori și se prajesc în ulei. Cand au prins crusta pe toate parțile, se amesteca cu fasolea fiarta și roșiile taiate cubulețe. Se condimenteaza cu sare și piper și se lasa sa fiarba 15 minute.