Virgil Ianţu: ” O dată pe an îmi fac pofta şi mă satur de sarmale”
„Este un prilej bun pentru a-mi exprima recunoştinţa şi mulţumirea pentru tot ce am şi pentru toţi oamenii faini pe care îi am alături. Este momentul în care las în urmă tot ce nu a fost bun şi pornesc la drum cu gânduri bune, cu încredere şi cu poftă de viaţă”, spune artistul.
„Ca tradiţie, de Crăciun ne întâlnim cu finii noştri la pomul de Crăciun (10 perechi la numărJ), bem un pahar de vin şi ne bucurăm de copiii noştri care cresc mai frumos de la un an la altul. Aşa realizăm că, de fapt, anul care tocmai trece a fost bun: suntem toţi sanătoşi, fericiţi şi suntem împreună. La masa de Crăciun nu lipsesc sarmalele, măcar o dată pe an îmi fac pofta şi mă satur de ele”, marturiseste Virgil Iantu.
Cât priveste noaptea dintre ani, artistul spune ca nu are superstiţii.
„Atunci, însă, mă gândesc doar cum pot să fiu mai bun şi să fac lucrurile mai bine în noul an. Asta implică înţelepciune, răbdare şi mult optimism”, încheie acesta.