Viorel Coman si Leendart Heij – învingatori la turneul de la Breaza

Apropo.ro / 31.05.2004, 10:01
Viorel Coman si Leendart Heij - învingatori la turneul de la Breaza
Viorel Coman și Leendart Heij au cîștigat la categoria I, respectiv a II-a a turneului de calificare, desfașurat, sîmbata, la clubul de golf "Lac de Verde", din Breaza, contînd pentru finala competiției mondiale de amatori BMW Golf Cup International 2004. La

Viorel Coman și Leendart Heij au cîștigat la categoria I, respectiv a II-a a turneului de calificare, desfașurat, sîmbata, la clubul de golf „Lac de Verde”, din Breaza, contînd pentru finala competiției mondiale de amatori BMW Golf Cup International 2004.

La competiție au participat 46 de concurenți, printre care capitanul nejucator al echipei de tenis al României, Florin Segarceanu, fostul tenisman Dinu Pescariu și Mugur Mihaescu, membru al grupului umoristic Vacanța Mare.

Coman și Heji, cetațean belgian rezident în România, au obținut calificarea pentru finala mondiala ale turneului de amatori BMW Golf Cup International 2004, care va avea loc la Sydney.

Premiul pentru cea mai lunga lovitura și lovitura cea mai apropiata de gaura a fost obținut de Gabriel Iușan, iar în competița feminina învingatoarea a fost Haidemarie Alexander.

„Am fost concentrat în toate cele cinci ore de concurs, am avut doua caderi și m-am îndoit de victorie, însa apoi mi-a intrat totul. Pentru mine este o mare realizare”, a spus Coman.

Florin Segarceanu a afirmat ca acesta a fost al patrulea concurs de golf la care a participat. „Ma aflu la al patrulea concurs. Joc golf în mod constant de trei ani și am un partener cu care ma înțeleg foarte bine, Dinu Pescariu. Oricum nu pot compara golful cu tenisul, care este ceva special”, a declarat Segarceanu.

Mediafax