Villeneuve ar putea reveni la BAR – Honda

Apropo.ro / 15.08.2004, 14:05
Villeneuve ar putea reveni la BAR - Honda
Pilotul canadian Jacques Villeneuve ar putea reveni la echipa BAR-Honda, pentru a participa, în sezonul urmator, la Campionatul Mondial de Formula 1, informeaza AFP. Patronul echipei BAR-Honda, David Richards a recunoscut, sîmbata, la Budapesta, ca a discutat la telefon cu pilotul

Pilotul canadian Jacques Villeneuve ar putea reveni la echipa BAR-Honda, pentru a participa, în sezonul urmator, la Campionatul Mondial de Formula 1, informeaza AFP.

Patronul echipei BAR-Honda, David Richards a recunoscut, sîmbata, la Budapesta, ca a discutat la telefon cu pilotul canadian și ca este posibila o revenire a acestuia.

Dupa ce pilotul de la BAR-Honda, Jenson Button a anunțat ca a semnat un contract cu Williams-BMW, echipa britanico-japoneza a început sa-i caute un înlocuitor.

Jacques Villeneuve a anunțat ca se simte pregatit sa revina la echipa BAR, apreciind ca aceasta este singura care poate lupta cu Ferrari și Michael Schumacher. El a mai spus ca divergențele pe care le-a avut cu Richards sînt o „poveste veche”.

Villeneuve, campion mondial în 1997, a anunțat în luna octombrie 2003, ca nu-și va prelungi contractul cu BAR-Honda.

Mediafax