Vieru negociaza cu Belu si Bitang

Apropo.ro / 13.03.2002, 09:13
Vieru negociaza cu Belu si Bitang
În ultimele doua zile, Nicolae Vieru, presedintele FRG, si Adrian Stoica, secretarul general au purtat discutii cu antrenorii lotului feminin, Octavian Belu si Mariana Bitang Saptamîna trecuta Nicolae Vieru declarase ca scopul întrevederii care a avut loc la Deva urma sa fie negocierea

În ultimele doua zile, Nicolae Vieru, presedintele FRG, si Adrian Stoica, secretarul general au purtat discutii cu antrenorii lotului feminin, Octavian Belu si Mariana Bitang

Saptamîna trecuta Nicolae Vieru declarase ca scopul întrevederii care a avut loc la Deva urma sa fie negocierea contractelor celor doi tehnicieni cu federatia, spunînd ca exista un contract-cadru. „O sa-i spun: „, a precizat atunci Vieru. Presedintele federatiei adaugase ca va face tot posibilul ca Belu si Bitang sa primeasca sume mai mari din premieri si ca aceste întelegeri urmau sa se discute în Comitetul Executiv din 14 martie.

Aseara însa, Adrian Stoica a spus ca nu acordurile cu tehnicienii au fost subiectul discutiei din ultimele doua zile. „Am vorbit despre pregatirile în vederea Campionatelor Europene din aprilie, de la Patras, si mai ales despre starea de sanatate a componentelor lotului. Nu am discutat deloc despre contracte. Am încercat sa vedem ce se mai poate face, avînd în vedere ca gimnastele cele mai valoroase fie sînt accidentate, fie în curs de recuperare”, a explicat Stoica.

El a adaugat ca la junioare situatia este mai buna. „La senioare avem în continuare probleme cu participantele la Campionatele Mondiale de anul trecut, care sînt în . Am stabilit ca trebuie sa asteptam Campionatele Internationale ale României, care se vor desfasura la începutul lunii aprilie, ca, în functie de rezultatele obtinute acolo, sa putem construi o echipa. Este o situatie foarte grea”, a spus Adrian Stoica.

Sportivele Andreea Raducan, Silvia Stroescu, Sabina Cojocar, Andreea Ulmeanu, Loredana Boboc si Carmen Ionescu au suferit accidentari. În cazul unora dintre ele, problemele de sanatate le-au compromis participarea la Europene, prima competitie importanta a anului, iar celelalte nu stiu înca sigur daca vor pleca în Grecia. Din cauza discutiilor pe care antrenorii le-au purtat cu reprezentantii federatiei, antrenamentul de ieri dimineata nu s-a tinut, iar sedinta de pregatire de aseara s-a prelungit cu o ora.

Sursa: www.prosport.ro