Victorie pentru Silcotub

Apropo.ro / 12.01.2004, 10:28
Victorie pentru Silcotub
Formația Silcotub Zalau a învins, duminica, pe teren propriu, cu scorul de 31-21 (16-11), echipa Frankfurter HC, într-un meci contînd pentru prima manșa a turului trei al Cupei Cupelor la handbal feminin. Pentru echipa româna au marcat: Alina Jula - 7 goluri, Roxana Gatsel, Ramona

Formația Silcotub Zalau a învins, duminica, pe teren propriu, cu scorul de 31-21 (16-11), echipa Frankfurter HC, într-un meci contînd pentru prima manșa a turului trei al Cupei Cupelor la handbal feminin.

Pentru echipa româna au marcat: Alina Jula – 7 goluri, Roxana Gatsel, Ramona Farcau, Ana Maria Lazer – cîte șase goluri, Valeria Motogna – cinci goluri și Daniela Morari – un gol.

Principala marcatoare a formației germane a fost Raissa Tichinovich, cu 8 goluri.

Antrenorul Gheorghe Tadici a declarat, dupa meci, ca șansele de calificare în turul urmator ale formației Silcotub sînt de 70 la suta.

Dupa meci, la care au asistat aproximativ o mie de spectatori, s-a desfașurat o festivitate pentru retragerea oficiala din activitate a fostei handbaliste Sanda Criste.

Returul va avea loc peste o saptamîna la Frankfurt.

În prima manșa a turului trei al Cupei EHF la handbal feminin, echipa Rapid București a învins, în deplasare, formația McDonald’s Wiener Neustadt, cu scorul de 34-29 (19-14).

Returul va avea loc, pe 18 ianuarie, la București.

Mediafax