Victorie lejera in fata Spaniei

Apropo.ro / 17.02.2002, 13:40
Victorie lejera in fata Spaniei
Reprezentativa de rugby a României a învins, sîmbata, la Constanța, cu scorul de 34-12 (19-7), selecționata Spaniei, în etapa a doua a Cupei Europene a Națiunilor. Echipa României, pregatita de antrenorul francez Bernard Charreyre, a reușit 5 eseuri, 3 transformari și

Reprezentativa de rugby a României a învins, sîmbata, la Constanța, cu scorul de 34-12 (19-7), selecționata Spaniei, în etapa a doua a Cupei Europene a Națiunilor.

Echipa României, pregatita de antrenorul francez Bernard Charreyre, a reușit 5 eseuri, 3 transformari și o lovitura de pedeapsa, în timp ce formația spaniola a reușit 2 eseuri și o transformare.

Cei mai buni jucatori ai formației României au fost Ionuț Tofan (Steaua București), Petre Mitu (Aurillac), Razvan Mavrodin (Tarbes) și Gabriel Brezoianu (Bordeaux-Begles).

În prima etapa a Cupei Europene a Națiunilor, România a învins, la București, cu scorul de 44-17, selecționata Portugaliei. Reprezentativa României va întîlni în etapa a treia a acestei competiții selecționata Olandei, într-o partida care va avea loc pe data de 3 martie, la Amsterdam.

Sursa: www.mediafax.ro