Băutura, realizată dintr-un mix de fructe şi condiment, este special concepută pentru a le veni în ajutor doamnelor şi domnişoarelor în procesul de digestie, vitaminizare şi mineralizare, inclusiv pentru slăbit şi eliminarea celulilei.
Anca Lungu, Adina Buzatu, Dana Săvuică, Ellie White, Andreea şi Patricia de la Amadeus, Sophia, Sonia Argint Ionescu, designerul Stephan Pelger, Geanina Ilieş, bloggeri şi jurnalişti au luat parte ieri la evenimentul ce a inaugurat noua locaţie a restaurantului cu produse raw gourmet, Rawyal, din Băneasa Shopping City, ocazie cu care au descoperit noul meniu de primăvară conceput de Carmen Negoiţă şi de specialiştii în alimentaţie raw.
Vedetele s-au fotografiat stând la o masă acoperită cu fructe şi prăjituri raw, în dreptul unui panou ce reproducea un câmp înverzit, şi au gustat în premieră delicioasele deserturi realizate din ingrediente 100% vegetale, naturale, fără zahăr sau preparare la temperaturi înalte.
Invitatele au gustat şi noul suc natural, considerat un elixir al feminităţii, reţetă creată de Carmen Negoiţă.
“Acesta conţine măr, portocală, kiwi, afine, zmeură, ghimbir, polen, piper şi cuişoare. Este bogat în vitamina C, antioxidanţi, vitamina E şi multe ingrediente benefice în special femeilor. Este bun pentru tonusul muscular şi nervos, pentru astenie, anemie, revitalizare, bogat în fibre care ajută digestia, combate afecţiunile intestinale, urinare, elimină toxinele şi celulita. În plus, ghimbirul este tonic, iar piperul ajută la slăbit”, declară Carmen Negoiţă.