Untul Président pentru gusturi alese
smântânii, a laptelui proaspăt sau fermentat, foarte des întâlnit
în bucatariile din întreaga lume, în special în cea franţuzească.
Untul franţuzesc Président este cunoscut în întreaga lume ca fiind
un produs de calitate înaltă, cu cel mai bun gust.
Untul Président este produs în Franţa, în inima regiunii Normandia,
este
un produs natural, nu conţine aditivi, este pasteurizat doar pentru
o cât mai bună
conservare.
Este un produs uşor digerabil datorită acizilor graşi care sunt
absorbiţi de organism foarte uşor. Conform dieteticienilor,
coeficientul său de digestibilitate este de 97%.
Pentru cei care urmează anumite diete alimentare, trebuie menţionat
că
untul conţine mai puţine calorii decât uleiul şi margarina, între
0,24% şi 0,28% colesterol la 100g de unt, adică mult mai puţin
decât gălbenuşul de ou, ficat sau creier.