Un roman in gala lui Doroftei

Apropo.ro / 10.05.2002, 14:00
Un roman in gala lui Doroftei
Organizatorii galei de box în cadrul careia Leonard Doroftei își va apara titlul mondial la categoria semiușoara, versiunea WBA, în fața argentinianului Raul Balbi, au confirmat participarea pugilistului român Vasile Dragomir, legitimat la BC Bogdan Stoicescu. Dragomir îl

Organizatorii galei de box în cadrul careia Leonard Doroftei își va apara titlul mondial la categoria semiușoara, versiunea WBA, în fața argentinianului Raul Balbi, au confirmat participarea pugilistului român Vasile Dragomir, legitimat la BC Bogdan Stoicescu.

Dragomir îl va întîlni, în limitele categoriei semiușoara (61,235 kg), pe suedezul Tomas Janson, campion european, deși inițial s-a anunțat ca Janson va boxa în compania pugilistului Louis Alberto Santiago, din Puerto Rico.

Vasile Dragomir, în vîrsta de 22 de ani, a cîștigat toate cele 12 partide disputate la profesioniști, în timp ce campionul european are în palmares 18 victorii și o înfrîngere.

Organizatorii au anunțat, de asemenea, ca armeanul Artur Gregorian, campion mondial la categoria semiușoara, versiunea WBO, și-a manifestat intenția de a asista la gala ce va avea loc pe data de 31 mai, la București, cu intenția de a-i propune învingatorului din partida Doroftei-Balbi o întîlnire contînd pentru unificarea centurilor.

Sursa: www.mediafax.ro