Un instructor de aerobic se pregateste de un nou record mondial

Apropo.ro / 14.01.2004, 10:08
Un instructor de aerobic se pregateste de un nou record mondial
Instructorul de aerobic Kelemen Ida se pregatește de un nou record mondial, intenționînd sa susțina un maraton aerobic timp de o luna. Conducatorul grupului aerobic Ida din Sfîntu Gheorghe a stabilit, anul trecut, un record mondial, dupa ce a ținut lecții de aerobic

Instructorul de aerobic Kelemen Ida se pregatește de un nou record mondial, intenționînd sa susțina un maraton aerobic timp de o luna.

Conducatorul grupului aerobic Ida din Sfîntu Gheorghe a stabilit, anul trecut, un record mondial, dupa ce a ținut lecții de aerobic timp de 12 ore. Acest record a fost recunoscut și de catre Guiness Book.

Kelemen Ida intenționeaza ca în acest an sa susțina lecții de aerobic timp de 720 de ore, respectiv sa practice acest sport timp de o luna, încontinuu. În cursul acestei saptamîni va avea loc semnarea contractului cu reprezentanții Guiness Book, iar potrivit instructorului Kelemen Ida, vor fi impuse condiții foarte stricte. Membrii echipei nu vor putea parasi locul unde se va desfașura acțiunea, loc în care vor mînca, se vor spala și vor dormi.

De asemenea, pentru organizarea maratonului aerobic va fi nevoie de cel puțin 150 de persoane, deoarece, potrivit regulilor, membrii echipei trebuie sa fie supravegheați zi și noapte de asistenți medicali, iar cei care supervizeaza recordul trebuie sa fie schimbați din patru în patru ore.

Maratonul aerobic va avea loc în cursul lunilor august și septembrie.

Mediafax