Un fotbalist celebru s-a căsătorit cu o româncă! Cum poate să arate mireasa

De: Nicoleta Nicolae / 16.06.2015, 10:06

Un fotbalist celebru s-a căsătorit cu o româncă! Cum poate să arate mireasa
Axel Witsel, mijlocaşul echipei Zenit Sankt Petersburg, s-a căsătorit în acest weekend în mare taină cu o frumoasă româncă în vârstă de 25 de ani pe nume Rafaella Szabo, conform Hln.be.

Ceremonia de basm a avut loc în oraşul Liege, din Belgia. Tot atunci, cei doi tineri îndrăgostiţi au decis să facă şi botezul fiicei lor în vârstă de două luni, Mai-Li.  

Axel şi Rafaella sunt împreună de 4 ani, dar relaţia lor a avut urcuşuri şi coborâşuri. Witsel a înşelat-o în 2013, iar Rafaella a recunoscut într-un interviu pentru o publicaţie olandeză că e cu ochii pe el: „Normal că mă mai uit în telefonul lui. Bănuiesc că la fel fac toate femeile” , declara românca.

 
Rafaella Szabo a dezvăluit la finalul anului trecut că fotbalistul belgian a cerut-o în căsătorie. „Într-o seară, după un meci, m-a rugat să mă aşez pe pat pentru a îmi spune ceva. Mă aşteptăm la orice, mai puţin la asta. El s-a pus în genunchi şi m-a cerut de soţie printr-o frumoasă declaraţie. Ştiu că făcut asta pentru că aşa a vrut, nu pentru că am pus presiune pe el, iubirea fiind suficientă. Nu am stabilit data nunţii, iar ceremonia va fi una intima”, povestea Rafaella presei belgiene.

Axel Witsel este un fotbalist belgian care evoluează la clubul rus Zenit Sankt Petersburg în Prima Ligă Rusă şi la echipa naţională de fotbal a Belgiei, pe postul de mijlocaş.