Un brasovean participa la Campionatul European de karting

Apropo.ro / 13.03.2002, 09:47
Un brasovean participa la Campionatul European de karting
Robert Barabas, un pilot brașovean în vîrsta de numai 10 ani, a fost invitat sa participe la etapa inaugurala a Campionatului European de karting pentru copii, runda programata sa se desfașoare, sîmbata și duminica, lînga Lugano (Elveția) Barabas va concura la clasa Mini

Robert Barabas, un pilot brașovean în vîrsta de numai 10 ani, a fost invitat sa participe la etapa inaugurala a Campionatului European de karting pentru copii, runda programata sa se desfașoare, sîmbata și duminica, lînga Lugano (Elveția)

Barabas va concura la clasa Mini pe un kart Swiss Hutless. Din echipa vicecampionului național Robert Barabas va face parte și bucureșteanul Brad Brunner, în vîrsta de 5 ani, care va participa la o cursa demonstrativa la clasa Pufo.

În actualul sezon competițional, Barabas va participa la patru etape de Campionat European, toate în Elveția și va efectua de fiecare data teste speciale cu piloți elvețieni de top. Conducatorul echipei Swiss Hutless România, Andy Bruner, spune ca participarile internaționale sînt necesare sportivilor care își propun saltul spre înalta performanța.

Sursa: www.mediafax.ro