Uite ce desert a pregătit Carmen Brumă în luna îndrăgostiţilor! Află ce spun vedetele despre el!
După ce a gustat un desert special la Jubile Signature Pipera, Carmen Brumă l-a reinterpretat într-o variantă originală, cu mai puţine calorii.
Vedetele au fost astfel invitate aseară la un eveniment de degustare, la Jubile Signature Pipera, într-o atmosfera rafinată. Carmen Brumă a fost gazda serii. Îmbrăcată într-o rochie lungă, de culoare neagra, cu spatele gol, care i-a pus in evidenta talia de viespe, bine lucrata la sala, de parca nici nu ai fi zis ca a născut acum 9 luni, Carmen le-a explicat invitatilor cat de mult i-a placut Tarta Caprese si cum a gasit solutia de a-i schimba ingredientele pentru a o transforma intr-un desert perfect, cu mai putine calorii.
Ingredientele initiale pentru Tarta Caprese sunt urmatoarele:
300g faina de migdale
250 g unt
250 g Ciocolata neagra 85%
200g zahar tos
5 oua
Zahar pudră vanilat pt ornare
Carmen Bruma a propus însă înlocuirea zaharului cu xylitol si a adaugat la reteta si in jur de 50-100 g. de faina de canepa, care nu lipsetse, de regula, din alimentatia ei.
“Reteta initiala era acceptabila din punct de vedere caloric. Eu am propus sa punem xylitol in loc de zahar si sa adaugam si putina faina de canepa, in jur de 50-100 g. Jubilee e preocupat sa satisfaca gusturi cat mai diverse si exigente, iar Tarta Caprese mi s-a parut un desert rafinat si usor de digerat. O sa-i prepar acest desert si lui Vladut, dar dupa ce va implini doi ani”, a marturisit Carmen Bruma.
Iuliana Tudor, Anca Serea, MasterChef Petru Buiuca, Alexandra Badoi, Anamaria Ferentz, Jorje, Adina Halas, Julia Jianu, Claudia Pavel- Cream, Geanina Corondan, Annes, soprana Ianna si Alina Laufer au degustat aseara Tarta Caprese de la Jubile, realizata dupa reteta lui Carmen Bruma. Si au laudat-o!
Iata ce spun vedetele prezente la eveniment despre desertul de la Jubile Signature reinterpretat de Carmen Bruma!
Explozie de gusturi aromate pentru Jorge!
Jorge recomanda Tarta Caprese, reinterpretata de Carmen Bruma: “Chiar mi-a placut. Am simtit o explozie de gusturi aromate. Pot spune ca se pricepe. Ar fi mers cu o cupa de inghetata de vanilie. Mi-a placut ca a facut tarta bruna!”, a spus artistul.
I-a adus aminte de o cina romantica! Anca Serea vrea sa-i ceara reteta lui Carmen Bruma
Desi nu se da in vant dupa dulciuri, Anca Serea e hotarata sa-i ceara reteta Tartei Caprese lui Bruma. “Eu, care nu sunt o mare iubitoare de dulciuri, nu am un apetit foarte deschis sau nu sunt tentata sa le incerc. Dar am gustat tarta propusa de Carmen Bruma si mi-a placut. Are un gust fin, aromat. Mi-a adus aminte de o cina romantica! Am simtit aroma de ciocolata! Vreau sa-i cer reteta lui Carmen si sa facem si noi acest desert acasa, pentru copii. E bine ca le vedem si pe vedete gatind. Ne dau puterea exemplului! Nu stiu cat timp i-a luat sa faca reteta dar din cate am observat este o prajitura rapida, pe care o putem imbunatati cu o cupa de inghetata si o capsuna!”, a spus Anca Serea, incantata de desertul de la Jubile.
MasterChef Petru Buiuca: “Se simte semnatura lui Carmen!”
Petru Buiuca, primul castigator al show-ului culinar MasterChef in Romania, a apreciat, la randul sau, desertul propus de Carmen Bruma, Tarta Caprese de la Jubile.
„Tuturor ne plac dulciurile, asa ca atunci cand avem ocazia sa mancam fara a ne teme pentru silueta e cu adevarat o binecuvantare. Desertul lui Carmen Bruma este cea mai buna dovada a faptului ca nu orice este gustos, e si pacatos. Unde mai pui ca se simte semnatura lui Carmen, fiind in aceeasi nota cu stilul ei de viata sanatos si plin de energie”.