Turneu de tenis în beneficiul victimelor atentatelor de la Madrid

Apropo.ro / 07.05.2004, 09:46
Turneu de tenis în beneficiul victimelor atentatelor de la Madrid
Perechea formata din fostul tenisman spaniol Alberto Berasategui și pilotul australian de Formula 1 Mark Webber a cîștigat turneul de tenis organizat în beneficiul victimelor atentatelor din 11 martie, de la Madrid. Berasategui și Webber au reușit sa se impuna, în finala

Perechea formata din fostul tenisman spaniol Alberto Berasategui și pilotul australian de Formula 1 Mark Webber a cîștigat turneul de tenis organizat în beneficiul victimelor atentatelor din 11 martie, de la Madrid.

Berasategui și Webber au reușit sa se impuna, în finala turneului desfașurat într-o localitate în apropiere de Barcelona, în fața perechii formate din fostul tenisman spaniol Emilio Sanchez și pilotul columbian Juan Pablo Montoya.

La acest turneu au mai participat piloții de F1 Giancarlo Fisichella, Felipe Massa, Nick Heidfeld, Alexander Wurz, Antonio Pizzonia și Marc Gene, precum și fosta jucatoare spaniola de tenis Arantxa Sanchez.

Echipamentele îmbracate de cîștigatori vor fi vîndute la licitație cu ocazia Marelui Premiu de Formula 1 al statului Monaco, banii urmînd sa fie alocați victimelor atentatelor de la Madrid.

Duminica, la Barcelona, se va desfașura Grand Prix-ul Spaniei, a cincea etapa a Campionatului Mondial de F1.

Mediafax