Toyota va prezenta o noua versiune a monopostului in Germania

Apropo.ro / 28.05.2004, 09:46
Toyota va prezenta o noua versiune a monopostului in Germania
Echipa de Formula 1 Toyota va prezenta o noua versiune a monopostului F104 cu ocazia Marelui Premiu al Germaniei, a 12-a etapa a Campionatului Mondial, ce se va desfașura pe 25 iulie, pe circuitul de la Hockenheim. "Vom crea o noua versiune, îmbunatațita, a monopostului nostru.

Echipa de Formula 1 Toyota va prezenta o noua versiune a monopostului F104 cu ocazia Marelui Premiu al Germaniei, a 12-a etapa a Campionatului Mondial, ce se va desfașura pe 25 iulie, pe circuitul de la Hockenheim.

„Vom crea o noua versiune, îmbunatațita, a monopostului nostru. Noua versiune urmeaza sa fie omologata de Federația Internaționala de Automobilism (FIA) și va efectua primele încercari la începutul lunii iulie, pentru a putea concura la Hockenheim”, a declarat, joi, la Nurburgring, directorul sportiv al echipei Toyota, Tsutomu Tomita.

Tomita a dezmințit, totodata, zvonurile privind înlocuirea unuia dintre piloții echipei înainte de finalul acestui sezon. „Nu se pune problema sa-l înlocuim pe Olivier Panis sau pe Cristiano da Matta în acest sezon. Vreau sa dezmint categoric toate speculațiile facute în acest sens”, a precizat oficialul echipei Toyota.

Dupa 6 etape ale Campionatului Mondial de Formula 1, Toyota ocupa locul șapte în clasamentul constructorilor, cu patru puncte.

Duminica, pe circuitul de la Nurburgring, va avea loc Grand Prix-ul Europei, a șaptea etapa a Campionatului Mondial.

Mediafax