Top 4 poșete populare ale acestui an (P)

Apropo.ro / 22.08.2024, 14:15
Top 4 poșete populare ale acestui an (P)

Vă numărați printre doamnele pasionate de fashion și vă doriți ca, în acest sezon, să dispuneți de cele mai trendy accesorii? Atunci aflați că acest articol vă este dedicat. În rândurile ce urmează, ne dorim să vă sărim în ajutor prin a vă vorbi despre top 4 cele mai moderne poșete de damă ale momentului. Indiferent că alegeți să le folosiți doar vara ori poate vă doriți să le utilizați și în anotimpurile ce urmează, aflați că ele se vor asorta de minune cu orice stil vestimentar sau ocazie. Așadar, alegând una dintre aceste opțiuni, vă garantăm că nu veți da greș și că veți străluci cu adevărat. Fără să mai stăm prea mult pe gânduri, să începem!

Gențile se numără printre cele mai folositoare accesorii pentru doamne. Indiferent că mergeți la birou, la ședința cu părinții, la facultate sau în vacanță, o geantă aleasă la perfecție vă va fi aliatul de nădejde în orice ocazie. De aici și nevoia de a opta pentru cea mai trendy opțiune. Printre cele mai populare poșete de damă de la momentul actual se numără micro bag, moon bag, crossbody bag și bucket bag. Fiecare dintre acestea oferă un design aparte, o utilitate sporită și o funcționalitate de neegalat. Avantajele principale sunt, bineînțeles, compartimentele de care dispun. Însă, un alt plus mai este și acela că sunt on trend. După cum vă spuneam și mai devreme, aceste modele se vor potrivi oricărei ocazii, fie ea specială sau casual. Desigur că le puteți folosi în mod expres pentru o singură activitate. Dar, important este că sunt versatile. În continuare, vă vom vorbi despre fiecare poșetă în parte, pentru a vă ajuta să alegeți modelul potrivit. Apoi, la final, vă garantăm că achiziția va fi mai ușoară și că va veni de la sine. Iată despre ce este vorba.

Una dintre cele mai populare poșete de damă din prezent este micro bag. Cunoscută și sub numele de nano geantă, această poșetă poate fi folosită în situații precum întâlnirile cu partenerul sau ocaziile. Din păcate, acest model este și cel mai mic dintre toate. Geanta în cauză vă poate păstra doar rujul sau cheile. Cu toate acestea, designul și imprimeurile senzaționale care o însoțesc fac din această geantă un accesoriu de invidiat. Alegeți culoarea favorită și asortați poșeta cu îmbrăcămintea preferată pentru un plus de stil.

A doua poșetă de damă din acest clasament încadrează modelul moon bag. Supranumită și poșetă semilună, aceasta dispune de o formă aparte, delicată și feminină. Ea este de dimensiuni potrivite, nici prea mare, nici prea mică, și se asortează la perfecție activităților de zi cu zi. Puteți păstra în ea toate bunurile de care aveți nevoie: de la telefon și chei, până la cosmetice și oglindă. Tot ce contează este să o scoateți în evidență purtând-o pe umăr sau în mână.

Următoarea geantă-vedetă din articolul de azi este poșeta crossbody. Aceasta e însoțită de o toartă lungă, reglabilă, perfectă pentru activitățile solicitante. Este de dimensiuni medii și poate fi folosită atât la birou sau facultate, cât și în timpul liber sau concedii. Ea poate fi considerată la fel de folositoare precum rucsacurile de damă, datorită compartimentelor multiple. Puteți ține laptopul și carnețelele în aceasta, alături de bunurile de care aveți nevoie zi de zi. Cu siguranță veți observa și dumneavoastră utilitatea sa.

Nu în ultimul rând, iată-ne ajunși și la cel de-al patrulea model: poșeta tip sac. Cunoscută și sub numele de bucket bag, această poșetă este un fashion statement ce întoarce privirile oricui. Ea se remarcă prin compartimentul spațios și forma specială. O veți închide și deschide cu ajutorul șnururilor retro, lucru ce va oferi personalitate oricărei ținute. Ea se va potrivi cel mai bine plimbărilor sau zilelor de mers la shopping.

Acum că ați aflat toate detaliile, vă puteți alege modelul favorit? Noi așa sperăm! Pentru și mai multă inspirație, nu ezitați să navigați mediul online. Vă dorim happy shopping!