Ton cu maioneza

Apropo.ro / 05.01.2004, 15:39
Ton cu maioneza
Ingrediente pentru 4 portii 2 conserve ton în ulei, 3 linguri maioneza, 1 gogosar acru, 1 ceapa, 150 g fasole boabe, 100 g masline negre, zeama de lamaie, 1 legatura marar, piper. Preparare Se marunțeste tonul si se amesteca cu gogosarul taiat fasii, ceapa taiata fin, fasolea fiarta,

Ingrediente pentru 4 portii
2 conserve ton în ulei, 3 linguri maioneza, 1 gogosar acru, 1 ceapa, 150 g fasole boabe, 100 g masline negre, zeama de lamaie, 1 legatura marar, piper.

Preparare
Se marunțeste tonul si se amesteca cu gogosarul taiat fasii, ceapa taiata fin, fasolea fiarta, maslinele taiate marunt, maioneza si marar tocat. Se condimenteaza cu piper si zeama de lamaie, dupa gust. Se serveste dupa ce a stat o ora la rece.