Tocanița de ciuperci

Apropo.ro / 20.07.2004, 14:21
Tocanița de ciuperci
Ingrediente pentru 4 portii: 500 g ciuperci, 3 roșii decojite, 2 cepe, 1 ardei iute, 1 ardei gras roșu, 1 legatura marar, ulei, sare, piper. Preparare: Se taie ciupercile felii și se calesc în ulei, împreuna cu ardeiul taiat fașii, ceapa julienne și ardeiul iute,

Ingrediente pentru 4 portii:
500 g ciuperci, 3 roșii decojite, 2 cepe, 1 ardei iute, 1 ardei gras roșu, 1 legatura marar, ulei, sare, piper.

Preparare:
Se taie ciupercile felii și se calesc în ulei, împreuna cu ardeiul taiat fașii, ceapa julienne și ardeiul iute, taiat marunt. Se condimenteaza cu sare și piper și, la final, se adauga roșiile taiate cubulețe. Se lasa la foc mic pana scade bine. Se servește cu marar verde tocat marunt.