Titi Aur a castigat Raliul Brasovului

Apropo.ro / 25.03.2002, 15:14
Titi Aur a castigat Raliul Brasovului
Echipajul Constantin Aur-Silviu Moraru, pe Seat Cordoba WRC, a cîștigat Raliul Brașovului "Atlanta House", prima etapa a Campionatului Național. La startul rundei inaugurale a sezonului 2002 s-au aflat 42 de echipaje, dintre care 32 au terminat cursa. Piloții au fost

Echipajul Constantin Aur-Silviu Moraru, pe Seat Cordoba WRC, a cîștigat Raliul Brașovului „Atlanta House”, prima etapa a Campionatului Național.

La startul rundei inaugurale a sezonului 2002 s-au aflat 42 de echipaje, dintre care 32 au terminat cursa. Piloții au fost surprinși de zapada cazuta în dimineața zilei de sîmbata, care a schimbat radical condițiile de aderența, multe echipaje neavînd pregatite pneurile de zapada. De altfel, din cauza condițiilor precare de aderența, organizatorii au decis sa anuleze ultimele trei probe speciale, din totalul de 12. Dintre cele 9 probe speciale desfașurate, 6 au fost cîștigate de echipajul Constantin Aur-Silviu Moraru.

Mihai Leu, care a beneficiat de o mașina World Rally Car, Hyundai Accent, dar a încheiat doar pe locul 6, a declarat ca vremea a afectat evoluția mai multor echipaje. „Vremea ne-a privat de șansa unei evoluții cu arme egale. Deși am terminat pe locul șase, nu sînt dezamagit. Viața de zi cu zi îți rezerva și încercari de acest gen, în care trebuie sa accepți înfrîngerea. Campionatul este însa la început, iar batalia se anunța lunga și grea!”, a spus Leu.

Clasamentul final al Raliului Brașovului a fost urmatorul:

1. Constantin Aur / Silviu Moraru SEAT Cordoba WRC 30 minute și 30 secunde

2. George Grigorescu / Radu Dumitriu Renault Maxi Megane la 1:30.0

3. Dan Morar / Laurentiu Cîmpean Mitsubishi Lancer Evo la 1:44.9

4. Dorin Toma / Valentin Hard Mitsubishi Lancer Evo la 1:56.7

5. Marius Runcan / Florin Hangu Mitsubishi Lancer la 2:09.9

6. Mihai Leu / Ciprian Solomon Hyundai Accent WRC la 2:46.3

Clasamentul general al Campionatului Național de raliuri, dupa desfașurarea primei etape, este urmatorul:

1. Constantin Aur 10 puncte

2. George Grigorescu 6

3. Dan Morar 4

4. Dorin Toma 3

5. Marius Runcan 2

6. Mihai Leu 1.

Sursa: www.mediafax.ro