Tîrca va antrena Rulmentul Brasov

Apropo.ro / 21.05.2004, 09:34
Tîrca va antrena Rulmentul Brasov
Antrenoarea Mariana Tîrca a fost preluat oficial, joi, conducerea tehnica a formației feminine de handbal Rulmentul Brașov. "Revin la Brașov dupa o pauza de 16 ani. Aici m-am lansat în lumea buna a handbalului și pot spune ca de aici am cele mai placute amintiri" a

Antrenoarea Mariana Tîrca a fost preluat oficial, joi, conducerea tehnica a formației feminine de handbal Rulmentul Brașov.

„Revin la Brașov dupa o pauza de 16 ani. Aici m-am lansat în lumea buna a handbalului și pot spune ca de aici am cele mai placute amintiri” a declarat Tîrca.

Noul antrenor al echipei brașovene susține ca principalul obiectiv al formației în ediția viitoare de campionat este ocuparea  unuia dintre primele trei locuri ale clasamentului. „Mai multe jucatoare ce au cochetat cu lotul național și-au exprimat dorința de a ma urma la Brașov. Avem și susținerea financiara necesara pentru a realiza campania de transferuri pe care ne-am propus-o. Vom începe ediția viitoare de campionat cu un lot alcatuit din 18 jucatoare. În acest moment, cele mai deficitare posturi la echipa sînt cele de portar, extrema dreapta și interi” a spus Tîrca.

Mariana Tîrca va conduce primul antrenament al Rulmentului Brașov pe 27 iunie. Pentru handbalistele formației brașovene vor urma doua cantonamente, unul pe litoral și altul la munte. De asemenea, brașovencele ar putea efectua chiar și un turneu în Croația sau Serbia.

La debutul în cariera de antrenoare, Mariana Tîrca a cucerit cu formația Oltchim Rîmnicu Vîlcea, în 2002, titlul național, Cupa României și a ajuns pîna în finala Cupei Cupelor.

Mediafax