Timex TX54 – ceasul viitorului

Apropo.ro / 18.07.2008, 11:34
Timex TX54 - ceasul viitorului
Unul dintre finalistii concursului de design pentru ceasul anului 2154 este Timex TX54 - ceasul de pe unghie.

Timex este o companie americana producatoare de ceasuri care are o lunga istorie. Cei 150 de ani in domeniu au fost aniversati, printre altele, cu un concurs de design pentru ceasul anului 2154. Concursul a "pus in miscare" designeri din 72 de tari, care au prezentat peste 640 de concepte.

Ceea ce vedeti in imagine nu este castigatorul, insa este unul dintre finalisti, si anume, modelul TX54. Plecand de la premisa ca nimeni nu va mai fi interesat sa poarte la mana un dispozitiv care ar putea fi incomod si de care ar trebui sa aiba grija, acest concept se poarta pe unghie. Din cate se parte, este vorba de un material translucent cu afisaj incorporat care se aplica pe unghia degetului mare.

Cum unghiile cresc, ceasul este de unica folosinta. Se poate deslipi si pune altul in loc dupa ce ai trecut pe la manichiurist. Ideea nu este chiar asa de rea, iar implementarea ei ar putea fi realizata chiar inainte de anul 2154.

Citeste mai mult despre ceasul de pe unghie, in Go4it

 

CONCURS: Castiga invitatii la Premiera saptamanii de la CinemaPro!


 

Citeste si:

Recunoasterea vocala, in probe la YouTube

Recunoasterea vocala, in probe la YouTube

Google testeaza functia de recunoastere vocala in cadrul clipurilor YouTube. Cu ajutorul ei,se va putea gasi rapid intr-o inregistrare video termenii relevanti. De asemen…

GPhone revine in actualitate

GPhone revine in actualitate

Anul trecut, GPhone a fost unul dintre cele mai mediatizate telefoane, asta desi nu a aparut niciodata, iar oficialii Google au negat posibilitatea de a lansa vreun telef…

Laptop cu doua ecrane

Laptop cu doua ecrane

V12 Design este o companie italiana care a creat un prototip de laptop cu doua ecrane si care pretinde ca il poate transforma intr-un produs real in mai putin de doi ani….

Jocul zilei

Clipul zilei

Street Fighter 2 Artificii cu Tudor Gheorghe
Lupta in arena impotriva lui Sagat Cuvinte cheie: Chinez danseaza pe tudor gheorghe apropo petarde
Incearca cele mai tari jocuri online Vezi cele mai tari clipuri de azi
Incearca si jocurile marca Apropo Uploadeaza rapid clipul tau

 

Ti-au placut articolele si stirile noastre? Aboneaza-te la RSS, ca sa primesti instant noutatile care te intereseaza. (Detalii despre tehnologia RSS, Clienti RSS).

 

Comenteaza trimite pe ym printeaza