Dr. ing. Constantin Cojocaru își trateaza pacienții printr-o metoda mai puțin obișnuita Cojoterapia este o metoda de tratament care reface complet starea de sanatate…
…un fel de superfizioterapie, ce se efectueaza cu aparatura originala… susține inițiatorul acestei metode neconvenționale de tratament.
Ce fel de aparatura se folosește
Cojocercul este un dispozitiv pentru reechilibrarea bioenergetica, prin biocâmpul propriu al pacientului, iar cojocenul, un concentrator de energie necovenționala tip Cojocaru.
Aparatura este brevetata în România, nealimentata cu energie electrica sau magnetica și urmarește compensarea deficitului de energie al organismului, survenit ca urmare a îmbolnavirii, cât și refacerea echilibrului bioenergetic la nivelul zonelor organismului, corespunzator starii normale de sanatate.
Cum se deruleaza o ședința
Pe timpul unei ședințe de cojoterapie, pacientul sta pe un scaun și este conectat la concentratorul de energii neconvenționale, cojocen, prin intermediul traductoarelor (acesta este un conductor metalic, o placuța metalica, dispusa într-o eprubeta de sticla cu dop) care au menirea sa preia energie neconvenționala din concentrator și sa o dirijeze spre zonele reflexogene, dureroase, zone cu puncte de acupunctura…
Boala se vede dupa zona roșie
Zona roșie ce apare pe suprafața de contact a traductorului cojocen cu pielea pacientului este, de fapt, interacțiunea între energia neconvenționala administrata organismului și materia vie, și ea apare numai în cazul în care organul, ce se reflecta pe acea zona, este bolnav.
S-a observat ca în procesul tratamentului cojoterapeutic nuanța de roșu intens (corespunzatoare unei stari de boala acuta) scade treptat, decolorându-se pâna la culoarea normala a pielii.
Atunci organul respectiv și-a revenit la normal și tratamentul cojoterapeutic poate fi sistat – explica d-l Cojocaru.
Ce boli se trateaza
Cojoterapia trateaza o mare parte a bolilor psihice, pancreatita, arterita, sindromul Raynaud, astmul bronșic, strabismul și miopia forte, cataracta congenitala la copiii pâna la 12 ani, enurezisul, ulcerul, melena, nodulii, chisturile, monturile, migrenele, cefaleele, spondiloza, discopatia, lumbago, artroze, coxartroze, poliartrite, reumatism, dischinezie și litiaza biliara.
Nu face rau organismului!
În timpul tratamentului și chiar cu 5-10 zile înainte, se oprește administrarea medicamentelor. În pauzele dintre tratamente, pacienții au obligația sa faca gimnastica și plimbari. Tratamentul cojoterapeutic nu este daunator organismului, nu are contraindicații, nu da reacții adverse și nu prevede restricții alimentare.
Programarile se pot face la telefoanele: 0722.348.016.
Pentru detalii, consultați site-ul: www.cojoterapie. home.ro