Tarantule tempura, carne de cămilă la grill şi salată cu viermi de mătase la ,,Chefi la cuţite”
Primele filmări ale show-ului au adus deja în faţa juraţilor personaje interesante şi preparate inedite, ce au dat naştere celor mai spumoase reacţii din partea chefilor. Zâmbete, ironii, contraziceri ,,la cuţite”, dar şi verdicte oferite direct cu picioarele de pe masa de jurizare, toate fac parte din spectacolul primei etape a emisiunii. Bontea şi Dumitrescu au dezvăluit că există o varietate de preparate light, vegane, sau gătite într-un mod cât mai natural, căci transformarea spectaculoasă a lui Cătălin Scărlătescu i-a inspirat pe participanţi, care au echilibrat mai bine ca niciodată balanţa între savoare şi sănătate. Dar pentru că vorbim despre un show culinar, vor exista şi farfurii cât mai exotice şi bogate în asocieri bizare, iar chefii nu se vor aştepta ca la degustarea pe nevăzute să descopere tocăniţă din coadă de bou, carne de cămilă la grill, salată cu viermi de mătase, sau tarantule. Iar acestea sunt doar câteva exemple din periplul culinar la care îi vor supune noii concurenţi pe chefii Bontea, Dumitrescu şi Scărlătescu. Deşi preparatele ciudate stârnesc interesul, o astfel de experienţă presupune renunţarea la prejudecăţi. Aşadar, cei trei bucătari vor fi nevoiţi să iasă din zona de confort, să îşi depăşească fobiile şi să pornească într-o călătorie gastronomică ce satisface curiozitatea celor mai excentrici pofticioşi.
Care din cei trei îşi va adjudeca această competiţie în următoarea ediţie, ce reacţii le provoacă preparatele exotice din farfurii şi care dintre chefi nu va rezista acestei probe de curaj, toate din 11 şi 12 septembrie, de la ora 20:00 la Antena 1, în noul sezon ,,Chefi la cuţite”!