Ai nevoie de: 50 g de unt; Ulei de masline; O mână de fruze de salvie – păstrează câteva şi pentru momentul servirii, 6 căţei de usturoi curăţat şi pisaţi; 5 cepe roşii curăţate şi tăiate; 3 cepe albe mari, curăţate şi tăiate; 3 salote (sau poţi folosi ceapa galbenă) curăţate şi tăiate; 300 g de praz curăţat, spălat bine şi tăiat; Sare de mare; Piper; 2 litri de supa de pui sau vita încălzită. 8 felii de pâine cam de 2 cm grosime; 200 g de cascaval, mozarella sau orice altceva doreşti (Jamie a folosit branza cheddar pe care o gasesti, de asemenea, foarte usor in orice supermarket); Sos Worcestershire.
Mod de preparare: Pune untul cu câteva linguri de ulei de măsline, salvia şi usturoiul într-o tigaie non-aderenţă. Amesteca totul şi apoi adaugă ceapă (de toate felurile) şi prâzul. Adaugă sare şi piper. Pune un capac peste tigaie, lasă-l uşor într-o parte şi găteşte la foc mic pentru aproximativ 50 de minute sau pana legumele s-au gătit, dar nu s-au colorat foarte tare. În ultimele 20 de minute ridică capacul pentru ca ceapa să devină aurie. Ai grija să amesteci din când în când, ca să nu se lipească. Când ceapa şi prazul s-au înmuiat, după cele 50 de minute, adaugă supă de pui sau de vita. Adu la temperatura de fierbere, apoi redu intensitatea flacarii si lasa sa fiarba pentru 10-15 minute.
Preîncălzeşte cuptorul la temperatura maxima, apoi rumeneste feliile de paine pe care ai razuit branza sau cascavalul.
Sursa reteta / foto: jamieoliver.com