Supă cremă de dovleac cu castane. Reţetă Nicolai Tand – FOTO
Pe blogul personal Nicolai Tand te învaţă cum să prepari un prânz simplu şi de sezon.
„Este o reteta care se face imediat si pe care, cu siguranta, o veti pastra in suflet. Eu am pregatit-o la cursurile mele de gatit si toata lumea a fost cucerita de savoarea sa. Supa crema de dovleac poate fi gatita cu castane sau cu foie gras sau cu fistic tras in tigaie sau cu crispy prosciutto sau…cu ce va inspira pe voi. Indrazniti! O sa fiti uimiti de rezultat.
Ingrediente:
Dovleac
Smantana lichida
Sare
Piper
Castane
Cativa stropi de ulei de masline
Mod de preparare:
Pui dovleacul la fiert cu smantana lichida, sare si piper. Cat se fierbe dovleacul nu sta. Cresteaza castanele si pune-le la cuptor. Cand dovleacul este fiert se blendeaza. Renunta la supa daca este prea multa si potriveste de sare si piper. Deasupra in bol se pun castanele si cativa stropi de ulei de masline.”