Steaguri comestibile, metoda de promovare a unui festival culinar!

De: Marian Andrei / 12.04.2010, 11:11
Firma care a asigurat promovarea Festivalului International al mancarii a ales o modalitate originala de a face reclama

Festivalul International al Mancarii din
Sydney
, desfasurat anul trecut pe parcursul lunii
octombrie, a dat ocazia a mii de impatimiti ai
mancarii,
fie ei bucatari sau doar consumatori, sa se
intalneasca si sa faca schimb de experienta.

De departe insa, cea mai interesanta actiune a fost promovarea
Festivalului. Firma australiana WHYBIN/TBWA, aleasa sa popularizeze
prima editie a acestui festival, a dat dovada de o inspiratie
deosebita: ingrediente reprezentative ale mancarurilor din
diferite colturi ale lumii au fost folosite pentru a creea
steagurile tarilor respective
.

Elvetienii mananca cascaval si
prosciuto

Alimentele traditionale in Grecia
sunt maslinele si branzeturile

Francezii adora branza veche si
strugurii

Italienii prefera pastele, rosiile si
salata.

Vezi o galerie foto cu steagurile
diverselor tari create din…
alimente!