Staruri din showbiz-ul romanesc, intre donatoarele de la Sabyc

De: Marian Andrei / 27.07.2009, 12:35
Staruri din showbiz-ul romanesc, intre donatoarele de la Sabyc
Avocatul sefului clinicii Sabyc sustine ca printre donatoarele de ovule" se aflau si "mici staruri ale showbiz-ului"

Avocatul lui Harry Mironescu, seful clinicii Sabyc, arestat preventiv alaturi de alte doua persoane in dosarul privind traficarea de ovule, le-a spus, luni, judecatorilor Curtii de Apel Bucuresti ca printre donatoare se aflau si "mici staruri ale showbiz-ului romanesc", nu doar femei sarace.

Curtea de Apel Bucuresti a judecat azi contestatia medicului specialist ginecolog si sef al clinicii Sabyc, Harry Mironescu, a fiului acestuia Yair Miron si a Ceciliei Borza, arestati preventiv in dosarul de trafic de ovule instrumentat de procurorile DIICOT.

Procurorul a aratat ca Tribunalul Bucuresti a retinut in mod corect faptul ca cei trei arestati profitau de starea precara a clientelor lor, precizand, totodata, instantei ca printre donatoare se numarau si fete racolate de la liceele bucurestene si de la liceele din zonele limitrofe ale Capitalei.

"Instanta fondului vorbeste de femei cu stare precara si de faptul ca cei trei ar fi profitat de ele, dar, de fapt, daca privim atent, printre donatoare se regasesc si unele mici staruri ale showbiz-ului romanesc", le-a spus judecatorilor avocatul lui Harry Mironescu.

Citeste mai mult despre afirmatiile de la termenul de azi al procesului, la Mediafax.