Sotia lui Ralf Schumacher va fi pilot de cursa

Apropo.ro / 26.05.2004, 09:38
Sotia lui Ralf Schumacher va fi pilot de cursa
Soția pilotului german de Formula 1 Ralf Schumacher, Cora, a anunțat, marți, ca va deveni pilot de cursa. "Acum realizez de ce Ralf iubește atît de mult sa stea la volan și sa concureze. Primele mele antrenamente s-au desfașurat normal și ma simt foarte

Soția pilotului german de Formula 1 Ralf Schumacher, Cora, a anunțat, marți, ca va deveni pilot de cursa.

„Acum realizez de ce Ralf iubește atît de mult sa stea la volan și sa concureze. Primele mele antrenamente s-au desfașurat normal și ma simt foarte bine la volanul mașinii pe care o voi pilota”, a declarat Cora Schumacher, în vîrsta de 27 de ani.

La rîndul sau, Ralf Schumacher, component al echipei Williams-BMW, s-a declarat mulțumit de decizia soției sale. „În acest fel, ea va înțelege mai bine munca mea și poate îmi va putea oferi chiar cîteva sugestii”, a spus fratele mai mic al pilotului echipei Ferrari, Michael Schumacher.

Cora Schumacher va disputa primele șapte curse ale Seriei Mini Challenge, la volanul unui autoturism Mini-Cooper S, de 200 de cai putere, ce poate atinge o viteza de 226 km/h. Prima cursa va avea loc pe 4 iunie, la Lausitz, în cadrul Campionatului destinat mașinilor de turism.

Mediafax