Sosia lui Elvis Presley în faţa juraţilor Bontea, Dumitrescu şi Scărlătescu

30 10. 2018, 13:17

Antoniu Petrescu trăieşte în Italia de 25 de ani şi este convins că între preoţie şi gătit există un punct comun: ”Preotul este pus în condiţia de a găti singur, de a-şi face cumpărăturile. Eu am crescut lângă mama şi am mai tras cu ochiul când eram cu ea în bucătărie. În virtutea acestei alegeri pe care am făcut-o sunt pus în situaţia de a găti şi a pregăti singur.”

Deşi reţeta sa specifică gastronomiei din Italia are la bază câteva ingrediente speciale, cu adevărat memorabilă va fi apariţia sa în faţa chefilor, pentru că Antoniu mai are o pasiune, pe lângă bucătărie şi vocaţia aleasă. Fan al muzicii gospel, country, dar mai ales al legendarului Elvis Presley, preotul Antoniu este şi un interpret cunoscut. Don Elvis, aşa cum este cunoscut de spectatorii săi, mărturiseşte că ”prima dragoste artistică nu poate fi uitată niciodată” şi povesteşte că această pasiune i-a fost insuflată încă din copilărie. 

Şi dacă pasiunea pentru muzică este moştenire de familie, iar vocaţia şi-a ales-o singur, preotul Antoniu va încerca să demonstreze diseară că şi pentru bucătărie are o chemare: ”Nu cred că sunt obişnuiţi să aibă pe cineva în faţa lor care are acest rol instituţional, dar şi capacităţi culinare.”, mărturiseşte acesta. Ce preparat va alege acesta să gătească la „Chefi la cuţite” şi, mai ales, ce reacţie vor avea juraţii şi care va fi verdictul lor, telespectatorii Antena 1 vor afla marţi, 30 octombrie, de la 20:00.