Revederea a fost aşteptată de toţi cei patru, iar chefii, în ciuda rivalităţilor din confruntările pe echipe ale sezonului trecut, s-au bucurat să îşi reia locul la masa jurizării pentru etapa lor preferată a emisiunii: jurizările pe nevăzute. Aceştia au declarat că degustarea unor preparate misterioase şi încercarea de a ghici ce personaj se află în spatele uşilor îi lasă de multe ori fără replică: “Sezonul trecut am primit ostropel de pui cu piure de cartofi din partea unei concurente ce practica sado-maso. Toţi trei am acordat câte un cuţit şi am rămas fascinaţi când s-au deschis uşile…pentru că ne aşteptam să intre o bunicuţă simpatică. A fost o jurizare de poveste, tocmai de aceea suntem tare curioşi să vedem ce ne rezervă valul nou de concurenţi înscrişi anul acesta!”, a afirmat chef Scărlătescu. Sezonul şase ascunde multe surprize, atât pentru telespectatori cât şi pentru chefi, iar pentru o parte din candidaţi, un nou sezon înseamnă o nouă şansă de a demonstra că au sarea şi piperul necesar unei competiţii „la cuţite”.
Juraţii au şi mai multe aşteptări de la cei care vor trece de data aceasta pragul bucătăriei “Chefi la cuţite”, ţinând cont de standardul ridicat setat de concurenţii din cel de-al cincilea sezon. Şi pentru că Sorin Bontea şi Florin Dumitrescu şi-au adjudecat fiecare câte două finale, clasamentul îi impune lui Cătălin Scărlătescu să lupte şi mai aprig în sezonul cu numărul şase: “Eu rămân la părerea că oricine poate participa la acest concurs- indiferent de rasă, vârstă, sex sau profesie. Îmi doresc ca in acest sezon să câştig fie cu un sudor, cu o croitoreasă, un sofer de tir, un marinar, un profesor universitar, sau o casieriţă. Şi lista poate continua!”, mărturiseşte juratul.