Un restaurant german din Dusseldorf a decis sa rada de criza
economica si sa
le ofere clientilor una din cele mai scumpe specialitati
culinare.
Restaurantul „Berger Strasse” serveste, de peste trei ani,
snitele de aur. Aceasta delicatesa a inceput sa fie promovata doar
de curand.
Thomas Huber, managerul restaurantului, spune ca aurul nu are
niciun gust si ca snitelului nu i se mai adauga multe alte
condimente speciale.
Singurul ingredient special este trufa, pe care ei o adauga
snitelului de aur.
Snitzelul de aur
Un singur kilogram de trufe italiene Alba costa 5.000 de euro,
motiv pentru care un snitel costa 150 de euro.
Se aude ca, pana in prezent, s-au vandut aproape 100 de
snitele de aur.
Aurul este de 24 de carate si doar cateva miligrame sunt
folosite la un astfel de preparat delicios.
Acum ca isi face publicitate, Thomas spera ca afacerea va merge
si mai bine ca inainte.