Șnițele umplute
2 bucați piept de pui, ulei, 3 oua, pesmet, 300 g frunze de spanac, 100 g cașcaval, 100 g ciuperci, 4 roșii mari, oțet balsamic, patrunjel verde, 1 crenguța busuioc, faina, sare, piper.
Preparare
Se taie pieptul de pui în doua și se bat ușor bucațile de carne cu ciocanul de șnițele. Frunzele de spanac se oparesc în apa cu sare, adaugandu-li-se cașcavalul ras și ciupercile taiate felii. Se condimenteaza cu sare și piper, dupa gust.
Se așaza acest amestec pe feliile de carne, care apoi se împacheteaza, se dau prin faina, ou batut și pesmet. Se prajesc în ulei bine încins. Separat, roșiile se curața de pielița, se taie felii, se prajesc în ulei pe ambele parți. Se așaza langa șnițele, se stropesc cu oțet balsamic și se presara cu patrunjel tocat.