Simona Pătruleasa a învăţat cum se prepară un tort raw vegan
Vedeta de televiziune a avut-o ca „profesor” pe Carmen Negoiţă, cea care a inaugurat zilele trecute, alături de sora ei şi de ceilalţi membri ai familiei, propriul restaurant raw gourmet în Bucureşti.
„Mai întâi, am pregătit compoziţia. Stratul galben a fost realizat din caju, zeamă de lămâie, zeamă de portocala, coajă de portocală rasă, ulei de cocos, totul amestecat foarte bine, iar stratul roz din crema anterioară la care am adăugat fructe de pădure pasate. Am pus primul strat în formă la congelator pentru câteva ore, apoi, deasupra, pe cel de-al doilea. Între timp, am realizat blatul din nuci înmuiate în prealabil şi curmale, totul mixat. Am scos cele două compoziţii suprapuse de la concelator, iar deasupra lor am aşezat compoziţia blatului. Totul a mai stat o oră la congelator pentru a se închega, apoi l-am scos din formă şi l-am decorat cu fructe de pădure. A ieşit minunat! Este 100 % natural, iar o felie are doar 250 de calorii şi este foarte săţioasă”, spune Simona Pătruleasa.
Lecţia de gătit raw vegan a avut loc înaintea evenimentului de deschidere, unde au participat o serie de persoane publice precum Mirela Stelea, Amalia Enache, Adina Buzatu, Daiana Anghel, Sonia Argint Ionescu, Irina Mohora, Florentina Opris, Andreea Runceanu si Patricia Cimpoiasu (Amadeus), DJ Wanda, Dr. Oana Spanu, Teodora Burz (Damat), Adriana Chiper.
Carmen Negoiţă consumă de aproape un an zilnic, în procent de 70%, alimente crude, raw vegan. Meritul acestora este că, nefiind procesate termic, îşi păstrează toţi nutrienţii de care are nevoie organismul şi sunt 100% naturale.