Sfarsitul lumii: 21 octombrie! Mai crede cineva?

Apropo.ro / 19.10.2011, 11:30
Sfarsitul lumii: 21 octombrie! Mai crede cineva?
Cea de-a doua data oferita de pastorul Harold Camping pentru Sfarsitul Lumii este 21 octombrie 2011. Oare de aceasta data se va implini profetia?

Dupa ce ne programase, sau citise gresit in documentele sale, Apocalipsa pentru data de 21 mai 2011, pastorul american Harold Camping a disparut din peisaj, dar nu pentru multa vreme. El a suferit si un accident vascular.

El a incercat sa ne mai ofere o a doua data pentru Sfarsitul Lumii, aceasta avand sa aiba loc pe 21 octombrie 2011. Pastorul este ferm convins ca noua zi prezisa este si una corecta.

Harold Camping

Pastorul Harold Camping

In consecinta, Harold sfatuieste populatia Pamantului sa se pregateasca pentru acest eveniment. El mai spune ca Apocalipsa din 21 octombrie 2011 va veni peste oameni sub forma unui cutremur asa de mare cum nu s-a mai intalnit in ultimii ani.

Camping nu mai este sustinut de toate grupurile de adepti care i-au fost aproape la prima prezicere si care au pierdut sume importante de bani in campaniile de informare ale acestuia.

Pastorul Harold Camping crede ca Sfarsitul Lumii va veni pe data de 21 octombrie 2011, caci toate calculele sale bazate pe cifre ce reprezinta diferite coduri ale Bibliei, indica acest lucru. Camping ne avertizeaza ca Ziua Judecatii este foarte aproape!