Seiful lui Mateas a fost gasit

Apropo.ro / 31.07.2002, 14:13
Seiful lui Mateas a fost gasit
Seiful furat în urma cu doua saptamîni din casa halterofilului Adrian Mateaș a fost gasit de un grup de copii aradeni, care se jucau, luni seara, pe malul Mureșului. Potrivit Inspectoratului de Poliție al Județului Arad, cîțiva copii care se jucau lînga rîu, în

Seiful furat în urma cu doua saptamîni din casa halterofilului Adrian Mateaș a fost gasit de un grup de copii aradeni, care se jucau, luni seara, pe malul Mureșului.

Potrivit Inspectoratului de Poliție al Județului Arad, cîțiva copii care se jucau lînga rîu, în apropiere de localitatea aradeana Șoimoș, au gasit un seif, iar unul dintre ei a anunțat postul local de Poliție.

Cercetarile ulterioare au dus la concluzia ca seiful este cel furat din casa halterofilului Adrian Mateaș.

Polițiștii au afirmat ca seiful era deschis și ca avea sistemul de închidere deteriorat, ceea ce arata ca a fost forțat pentru deschidere. În seif, a fost gasit un lanțișor din argint, o caseta de bijuterii goala și cîteva chei, care, se pare, sînt de la apartamentul și de la mașina lui Mateaș.

În urmatoarele zile, ofițerii Serviciului criminalistic vor examina obiectele gasite, pentru a se descoperi eventualele amprente ale hoților.

Apartamentul halterofilului Adrian Mateaș a fost jefuit în urma cu doua saptamîni, din casa sportivului disparînd un seif cu 250.000 de dolari și mai multe bijuterii din aur. Mateaș a declarat ca a ținut aceasta suma în casa pentru ca urma sa cumpere o cantina scoasa la vînzare de societatea Astra Trinity, achitînd deja un avans în acest sens

Sursa: www.mediafax.ro