Scandal la Hollywood!

De: Nicoleta Nicolae / 30.06.2015, 08:00
Scandal la Hollywood!
Anul trecut a fost unul plin de scandal pentru vedetele de la Hollywood.

Certuri, despărţiri, intrigi, rasism şi decese stranii, toate presărate cu mult ă faimă şi multe titluri în primele pagini ale tabloidelor de peste Ocean.

upă multe speculaţii în presă, Bruce Jenner, tatăl vitreg al lui Kim Kardashian, şi-a recunoscut dorinţa de a face o schimbare de sex. În urma dorinţei sale de intra în rândul femeilor, Bruce şi soţia lui, Kris Jenner, au divorţat.

Stephen Collins, faimosul actor din “Al 7-lea cer” a ocupat prima pagină a tabloidelor timp de multe luni după ce în presă au fost lansate înregistrări audio în care actorul mărturisea cu nonşalanţă acte de molestare sexuală a mai multor copii, inclusiv a unei fetiţe de numai 11 ani.

Solange Knowles a şocat lumea atunci când pe internet a început să circule un filmuleţ în care aceasta îl ataca pe Jay-Z. În urma situaţiei intens mediatizate – care a stârnit zvonuri conform cărora Jay-Z ar fi înşelat-o pe Beyonce – cei trei au lansat o declaraţie comună în care afirmau că toate problemele lor au fost rezolvate în cadrul familiei.

Citeste mai mult aici!