Sase romani la CE de Haltere

Apropo.ro / 19.04.2002, 14:07
Sase romani la CE de Haltere
România va fi reprezentata de șase halterofili, cinci sportivi și o sportiva, la Campionatele Europene de haltere, care se vor desfașura, în perioada 23-28 aprilie, la Antalya. Antrenorul lotului masculin, Nicu Vlad, care este și președintele Federației Române de

România va fi reprezentata de șase halterofili, cinci sportivi și o sportiva, la Campionatele Europene de haltere, care se vor desfașura, în perioada 23-28 aprilie, la Antalya.

Antrenorul lotului masculin, Nicu Vlad, care este și președintele Federației Române de Haltere, a selecționat urmatorii sportivi pentru concursul din Turcia: Adrian Jigau (categoria 56 kg), Lucian Maxinean (cat. 69 kg), Claudiu Hegheduș (cat. 77 kg), Valeriu Calancea (cat. 85 kg) și Florin Vlad (cat. 105 kg). În competiția feminina va participa, în limitele categoriei 53 kg, Marioara Munteanu, de la clubul Dunarea Galați.

Nicu Vlad, care va pleca, vineri, spre Turcia, a declarat ca obiectivul echipei României este obținerea a doua medalii. „Lotul național va pleca în mai multe serii spre Antalya. Obiectivul propus este unul realist, cucerirea a doua medalii. Sportivii de la care așteptam cele mai bune rezultate sînt Jigau și Calancea”, a spus Vlad.

Sursa: www.mediafax.ro