Sapte hocheisti de la Miercurea Ciuc bolnavi de gripa

Apropo.ro / 19.02.2002, 12:46
Sapte hocheisti de la Miercurea Ciuc bolnavi de gripa
Șapte dintre hocheiștii echipei SC Miercurea Ciuc s-au îmbolnavit de gripa, transmite corespondentul MEDIAFAX. Președintele clubului din Miercurea Ciuc, Antal Istvan, a declarat ca alți doi jucatori sînt accidentați, iar ceilalți sînt slabiți din cauza ca

Șapte dintre hocheiștii echipei SC Miercurea Ciuc s-au îmbolnavit de gripa, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Președintele clubului din Miercurea Ciuc, Antal Istvan, a declarat ca alți doi jucatori sînt accidentați, iar ceilalți sînt slabiți din cauza ca se refac dupa ce au fost bolnavi de gripa. Istvan a adaugat ca acesta este și motivul pentru care, la sfîrșitul saptamînii trecute, ciucanii au pierdut, scor 4-6 și 1-8, în fața formației Progym Gheorgheni, meciurile doi și trei din semifinalele play-off-ului Ligii Naționale.

„Pe lînga faptul ca sportivii noștri sînt decimați de gripa, doi dintre jucatorii de baza, Elekes și Szocs, sînt accidentați, ei suferind de întindere de ligamente la genunchi. Singurul care poate fi recuperat pîna la sfîrșitul saptamînii viitoare este Elekes”, a precizat Antal Istvan. Acesta a recunoscut, totuși, ca hocheiștii ciucani nu s-au concentrat suficient în meciurile cu Progym Gheorgheni, considerîndu-le partide lejere, pe care le pot cîștiga degajat.

În cazul în care Progym Gheorgheni va cîștiga una dintre ultimele doua partide ale semifinalei play-off-ului cu SC Miercurea Ciuc, echipa ciucana ar pierde, pentru prima data dupa 1989, calificarea în finala Ligii Naționale de hochei pe gheața.

Sursa:www.mediafax.ro