Sandu il acuza pe Copos

Apropo.ro / 20.11.2001, 00:29
Sandu il acuza pe Copos
Fotbal intern: "Calauze pentru Europa" Fotbal extern: "Nasul" englezilor Alte sporturi: Gyongyossy nu vrea alta federatie Președintele FRF, Mircea Sandu, a declarat, luni, într-o conferința de presa, ca oameni ca George Copos nu au ce cauta în fotbalul


Fotbal intern: „Calauze pentru Europa”

Fotbal extern: „Nasul” englezilor

Alte sporturi: Gyongyossy nu vrea alta federatie



Președintele FRF, Mircea Sandu, a declarat, luni, într-o conferința de presa, ca oameni ca George Copos nu au ce cauta în fotbalul românesc. „Nasu'” crede ca, George Copos vrea destabilizarea fotbalului din România și schimbarea conducerilor FRF și LPF.

„Totul a început după transferul lui Ghioane de la Tractorul Brașov la Dinamo Kiev (…). Copos face rost de bani pentru echipa Rapid la fel cum fac eu rost pentru federație (…) Nu-i dă dreptul nimeni să nu se supună regulamentelor federației și ale ligii, chiar dacă arbitrul ar fi greșit. Astfel de oameni nu au ce căuta în fotbalul românesc, cu toți banii pe care i-au adus. Să stea la afacerile lor”, a spus Mircea Sandu.

Președintele FRF nu crede că jucătorii echipei Rapid s-au retras de pe teren pentru că nu li s-a acordat un penalti. „Problema este mai amplă. Ei au pierdut meciul pe teren, chiar dacă au avut un penalti în minutul 95. Cînd au fost avantajați, în partida cu Steaua, n-au mai zis nimic. Îl cunosc pe domnul George Copos de 25 de ani, de cînd era președintele sportului universitar și o să am cu dînsul o discuție foarte deschisă. Credeți că domnul Copos n-a recurs și el la diverse manevre, să-și pună anumiți arbitri la meciurile echipei Rapid?”, a declarat Mircea Sandu.

Mircea Sandu a spus că pe el nu îl vor demite nici oamenii politici, nici cei de afaceri, ci doar Adunarea Generală a FRF.

Despre declarațiile lui Dumitru Sechelariu, președintele de onoare al FCM Bacău, care a afirmat într-o emisiune televizată că echipa moldoveană a participat la meciuri aranjate, Mircea Sandu a precizat că LPF trebuie să se autosesizeze și să ia măsurile care se impun.

„Să se autosesizeze Liga Profesionistă de Fotbal, cea care organizează campionatul Diviziei A, și să se ia măsurile necesare. Trebuie ca toți să spună stop aranjamentelor”, a declarat Mircea Sandu.
Sursa:www.mediafax.ro