Salata de sparanghel

06 06. 2007, 13:31
Ingrediente: o salata verde, 300 g sparanghel, 4 cepe verzi, 3 rosii, cateva fire de patrunjel si cateva frunze de menta, 3 linguri de ulei de masline, 1 lingura de otet de mere, sare, piper. Preparare: Se spala salata verde, se rupe in bucati potrivite si se aseaza pe o farfurie intinsa.

Ingrediente:
o salata verde, 300 g sparanghel, 4 cepe verzi, 3 rosii, cateva fire de patrunjel si cateva frunze de menta, 3 linguri de ulei de masline, 1 lingura de otet de mere, sare, piper.

Preparare:
Se spala salata verde, se rupe in bucati potrivite si se aseaza pe o farfurie intinsa. Sparanghelul se fierbe in apa cu sare, se scurge prin strecuratoare si se taie in bucatele. Rosiile si ceapa se taie rondele. Se adauga toate legumele peste foile de salata.

Separat se prepara un sos vinegreta din ulei, otet de mere, sare si piper, care se adauga peste salata. Se presara pe deasupra patrunjel si menta.