Salata bulgareasca

14 02. 2006, 17:03
Ingrediente pentru 4 porții 4 roșii mari, frunze de salata verde, 2 castraveți, 2 ardei grași, 200 g șunca, 1 ardei iute, 150 g branza, 2 oua fierte, 10 masline. Preparare Se curața castraveții, se taie felii subțiri, frunzele de salata se


Ingrediente pentru 4 porții
4 roșii mari, frunze de salata verde, 2 castraveți, 2 ardei grași, 200 g șunca, 1 ardei iute, 150 g branza, 2 oua fierte, 10 masline.

Preparare
Se curața castraveții, se taie felii subțiri, frunzele de salata se rup fașii, iar roșiile și ardeii grași se taie cuburi. Se pun toate într-un bol, deasupra se adauga șunca presata, taiata bucațele, ardeiul iute tocat marunt și maslinele fara samburi. Se amesteca ușor, se orneaza cu branza rasa și felii de ou fier. Se servește rece.