Salata berlineza

Apropo.ro / 27.07.2007, 17:06
Salata berlineza
Ingrediente: jumatate de kilogram carne de vita, 2 oua, o ceapa, 2 castraveti murati, maioneza, bullion, sare, piper. Preparare Se fierbe carnea de vita in apa cu sare sau delicat, apoi se taie cubulete. Ouale se fierb tari si se taie si ele cubulete. Castravetii murati se taie tot

Ingrediente: jumatate de kilogram carne de vita, 2 oua, o ceapa, 2 castraveti murati, maioneza, bullion, sare, piper.

Preparare
Se fierbe carnea de vita in apa cu sare sau delicat, apoi se taie cubulete. Ouale se fierb tari si se taie si ele cubulete. Castravetii murati se taie tot cubulete iar ceapa se taie fideluta. Se pun toate intr-un castron mare, se adauga doua linguri de maioneza si o lingura de bullion, se amesteca bine si se lasa sa se raceasca. Se orneaza cu feliute de castravete murat.