S-au stabilit grupele CM 2002

Apropo.ro / 22.11.2001, 22:17
S-au stabilit grupele CM 2002
Fotbal intern: Victorie chinuita Fotbal extern: Psiholog pentru Galatasaray Alte sporturi: Franta a castigat Cupa Davis Sambata, la Busan (Corea de Sud) s-a stabilit componenta celor opt grupe ale turneului final al Cupei Mondiale de fotbal din anul 2002. Grupa A:


Fotbal intern: Victorie chinuita

Fotbal extern: Psiholog pentru Galatasaray

Alte sporturi: Franta a castigat Cupa Davis



Sambata, la Busan (Corea de Sud) s-a stabilit componenta celor opt grupe ale turneului final al Cupei Mondiale de fotbal din anul 2002.

Grupa A: Franta, Uruguay, Danemarca si Senegal, meciurile din aceasta grupa se vor disputa in Coreea de Sud

Grupa B: Spania, Slovenia, Paraguay si Africa de Sud; meciurile vor avea loc in Coreea de Sud

Grupa C: Brazilia, Turcia, China si Costa Rica; meciurile vor avea loc in Coreea de Sud

Grupa D: Coreea de Sud, Polonia, Statele Unite si Portugalia; meciurile se vor disputa in Coreea de Sud

Grupa E: Germania, Arabia Saudita, Irlanda si Camerun; meciurile vor avea loc in Japonia

Grupa F: Argentina, Anglia, Suedia si Nigeria; meciurile se vor disputa in Japonia

Grupa G: Italia, Ecuador, Croatia si Mexic; meciurile vor avea loc in Japonia

Grupa H: Japonia, Belgia, Rusia si Tunisia; meciurile vor avea loc in Japonia.

Meciul din deschiderea turneului final al CM din 2002 se va disputa intre reprezentativa Frantei, campioana mondiala en titre, si Senegal, si va avea loc pe data de 31 mai, la Seul. Finala competitiei mondiale se va desfasura pe 30 iunie, la Yokohama Japonia).
Sursa:www.mediafax.ro
Fotbal intern: „Ne asumam riscurile”

Fotbal extern: Noaptea generalilor

Alte sporturi: Calatorie in catuse



Dupa un an de la esecul la scor suferit în fata Italiei (0-3), fostul selectioner Boloni a recidivat cu Sporting. Niculae a jucat tot meciul, iar Contra a prins doar finalul la Milan

AC MILAN – SPORTING LISABONA 2-0

„E foarte important sa nu primim gol si abia apoi sa asteptam o reusita din partea lui Jardel sau Niculae”, declara Boloni înaintea duelului de pe „San Siro”. De ce s-a temut însa antrenorul lui Sporting n-a scapat.

„Leii” n-au rezistat decît 37 de minute, pîna cînd portarul Tiago a fost învins de Sevcenko, cu un lob de maestru. Gol anuntat de transversala tintita cu capul de Serginho, din centrarea lui Helveg, preferat în formula de start lui Cosmin Contra. Sporting jucase pîna atunci deschis, a desenat frumos în teren si i-a provocat chiar emotii lui Abbiati.

Ce folos însa, daca Marius Niculae, titular la „alb-verzi”, n-a gasit cadrul portii la lovitura de cap din minutul 24, la centrarea lui Cesar Prates. Ocazie completata anterior de un sut respins în fata de goalkeeper-ul „rossonero”, minge de care Jardel n-a putut profita, dezechilibrîndu-se în careul mic.

Niculae a tinut sa faca impresie buna în fata echipei care-l curteaza tot mai intens, si dupa pauza a trecut iar aproape de gol. Fostul dinamovist a încercat o reluare pretentioasa din centrul careului, dupa o ora de joc, dar sutul sau n-a fost suficient de precis.

În schimb, golul era sa pice tot în poarta lui Sporting pe contraatac, asa cum a evoluat Milan în repriza secunda, Tiago deviind peste transversala cu vîrful degetelor „torpila” trimisa de Serginho. În conditiile în care Jardel n-a parut deloc în apele lui, trupa lui Boloni a presat fara spor si a aruncat la infinit baloane în careu, respinse de defensiva milaneza, lasînd spatii mai mari adversarilor.

Spatii pe care Inzaghi nu putea sa nu le speculeze, Pippo majorînd diferenta printr-un sut la colt, dupa o faza creata de Serginho, omul meciului. Abia la 2-0, în ultimele minute, antrenorul Ancelotti si-a adus aminte de Contra, cînd povestea fusese deja scrisa. Milan a luat o optiune importanta pentru calificarea în primavara, în timp ce lui Boloni nu-i ramîne decît sa spere ca Jardel va reusi la Lisabona sa redevina golgeterul de temut.
Sursa:www.prosport.ro