S-a stabilit lotul pentru meciul de Cupa Davis cu Austria

Apropo.ro / 27.03.2002, 09:41
S-a stabilit lotul pentru meciul de Cupa Davis cu Austria
Federația Româna de Tenis a aprobat, luni, în cadrul ședinței Comitetului Director, lotul pentru meciul de Cupa Davis cu reprezentativa Austriei, care va avea loc, în perioada 5-7 aprilie, la Constanța, în turul al doilea al Grupei I a Zonei Euro-Africane. Capitanul

Federația Româna de Tenis a aprobat, luni, în cadrul ședinței Comitetului Director, lotul pentru meciul de Cupa Davis cu reprezentativa Austriei, care va avea loc, în perioada 5-7 aprilie, la Constanța, în turul al doilea al Grupei I a Zonei Euro-Africane.

Capitanul nejucator al reprezentativei României, Florin Segarceanu, a selecționat urmatorii jucatori: Andrei Pavel, Adrian Voinea, Gabriel Trifu și Victor Hanescu. Din lot mai fac parte, ca rezerve, tenismenii Florin Mergea și Horia Tecau. Componenții lotului național vor fi convocați pe data de 27 martie, la Constanța.

Învingatoarea din partida România – Austria va obține calificarea în barajul pentru promovarea în Grupa Mondiala a Cupei Davis.

În cadrul ședinței Comitetului Director al FR Tenis, a fost aprobata și componența loturilor naționale de juniori baieți și fete, categoriile de vîrsta 14, 16 și 18 ani, precum și programul competițional pe anul 2002 al loturilor naționale. De asemenea, a fost hotarît numarul minim de turnee pentru categoriile de vîrsta 8-10 și 11-12 ani, baieți și fete. Pentru categoria 8-10 ani vor exista mimimum 14 turnee, în timp ce pentru categoria 11-12 ani, vor fi cel puțin 16 turnee, la care se vor adauga Campionatele Naționale.

Comitetul Director al FR Tenis a definitivat și aprobat bugetul de venituri și cheltuieli al federației pentru anul 2002. Din totalul de 23 de miliarde de lei, 2,2 miliarde de lei provin, prin Ministerul Tineretului și Sportului, de la bugetul de stat, iar 20,8 miliarde de lei din veniturile proprii ale FRT.

Sursa: www.mediafax.ro