S-a stabilit lotul pentru meciul cu Rusia

Apropo.ro / 19.03.2002, 09:42
S-a stabilit lotul pentru meciul cu Rusia
Antrenorul echipei naționale de rugby a României, francezul Bernard Charreyre, a stabilit lotul de 22 de jucatori pentru meciul cu Rusia, care se va disputa, duminica, la Krasnodar, în cea de-a patra etapa a Campionatului European al Națiunilor (CEN). Din echipa României vor

Antrenorul echipei naționale de rugby a României, francezul Bernard Charreyre, a stabilit lotul de 22 de jucatori pentru meciul cu Rusia, care se va disputa, duminica, la Krasnodar, în cea de-a patra etapa a Campionatului European al Națiunilor (CEN).

Din echipa României vor absenta, din diverse motive, mai mulți jucatori, printre care Sorin Socol (CA Brive), Ovidiu Tonița (Grenoble), Tiberiu Brînza (Rumilly) și Razvan Mavrodin (Tarbes-Lannemezan). Totuși, în echipa României se remarca revenirea lui Mihai Vioreanu (Palmerstone De La Salle Dublin) și a lui Tudor Constantin (Bordeaux-Begles), care nu au mai jucat pentru reprezentativa româna din anul 2000.

Jucatorii români care activeaza în strainatate se vor întîlni, luni, cu rugbyștii din campionatul intern, care se afla în cantonament înca de saptamîna trecuta. Începînd de marți, jucatorii convocați la echipa naționala vor începe antrenamentele comune, plecarea spre Krasnodar fiind programata vineri. Marți, antrenorul Bernard Charreyre a programat doua antrenamente, care se vor desfașura, de la ora 11.00 și de la 17.00, pe terenul din Parcul „Copilului”.

Componența lotului național pentru meciul cu Rusia este urmatoarea: Petru Balan (Grenoble), Marius Tincu (La Teste), Dragoș Dima (Castres Olympique), Mihai Dumitru (Aurillac), Petrișor Toderașc (Farul Constanța), Cristian Petre („U” Ursus Cluj), Tudor Constantin (Bordeaux-Begles), Vasile Nedelcu (Dinamo Drupo București), Florin Corodeanu (Aurillac), Alexandru Manta (Aurillac), Alin Petrache (Dinamo Drupo București), George Chiriac (Farul Constanța), Petre Mitu (Aurillac – capitan), Lucian Sîrbu (Steaua București), Ionuț Tofan (Steaua București), Roland Vusec (RC Strasbourg), Romeo Gontineac (Aurillac), Valentin Maftei (Aurillac), Cristian Lupu (Dinamo Drupo București), Marius Picoiu (Farul Constanța), Mihai Vioreanu (Palmerstone De La Salle Dublin) și Gabriel Brezoianu (Bordeaux-Begles).

Sursa: www.mediafax.ro